Larisa Iordache Gimnastica - Gimnastica Romanească Visează Din Nou Larisa Iordache Aur La Universiada De La Taipei / Gimnastica larisa iordache / foto:

Larisa Iordache Gimnastica - Gimnastica Romanească Visează Din Nou Larisa Iordache Aur La Universiada De La Taipei / Gimnastica larisa iordache / foto:. Larisa andreea iordache (romanian pronunciation: Sâmbătă, larisa iordache obţinuse medalia de bronz la paralele. Alaturi de larisa iordache si de lotul national de gimnastica al romaniei la campionatele mondiale de gimnastica de la glasgow 2015! Însoțit de președintele federației române de gimnastică, carmencita constantin, de vicele ioan suciu, de șeful cosr, mihai covaliu, de președintele clubului dinamo, ionuț popa. Larisa iordache a obținut 13,466 la bârnă, după ce a coborât de pe aparat la o piruetă, 13,400 la sol, 14,366 la sărituri și 13, 466 la paralele.

Sportiva română larisa iordache nu a putut evolua la campionatele europene de gimnastică artistică de la basel din cauza unei crize renale severe, deși se calificase în finala de la bârnă cu cea mai mare notă (13,466), iar în cea de la sol cu a şasea notă (13,400). Însoțit de președintele federației române de gimnastică, carmencita constantin, de vicele ioan suciu, de șeful cosr, mihai covaliu, de președintele clubului dinamo, ionuț popa. Iordache a terminat calificările cu cea mai mare notă la paralele (13,850). Deși a căzut de pe bârnă, gimnasta a obținut aurul datorită dificultății exercițiului, fiind notată cu 13,366, după ce în calificări obținuse 14,000. Cu un total de 54.698, larisa a fost a patra la individual compus, după trei gimnaste din rusia ceea ce înseamnă că a obținut biletul pentru tokyo, melnikova era deja calificată, iar.

Ce Gimnasta Larisa Iordache Revine 2 Medalii De Aur și 2 De Argint Rfi Mobile
Ce Gimnasta Larisa Iordache Revine 2 Medalii De Aur și 2 De Argint Rfi Mobile from www.rfi.ro
Deși a căzut de pe bârnă, gimnasta a obținut aurul datorită dificultății exercițiului, fiind notată cu 13,366, după ce în calificări obținuse 14,000. Iordache a terminat calificările cu cea mai mare notă la paralele (13,850). Larisa iordache a obținut 13,466 la bârnă, după ce a coborât de pe aparat la o piruetă, 13,400 la sol, 14,366 la sărituri și 13, 466 la paralele. În condițiile unei concurențe acerbe, larisa iordache a reușit să. Cu un total de 54.698, larisa a fost a patra la individual compus, după trei gimnaste din rusia ceea ce înseamnă că a obținut biletul pentru tokyo, melnikova era deja calificată, iar. Sportiva româncă larisa iordache a câştigat medalia de aur la bârnă, la cupa mondială de gimnastică artistică organizată la cairo, a anunțat federaţia română de gimnastică. Însoțit de președintele federației române de gimnastică, carmencita constantin, de vicele ioan suciu, de șeful cosr, mihai covaliu, de președintele clubului dinamo, ionuț popa. În acest moment, doar rusoaica svetlana khorkina, cu.

In finala de la barna, larisa iordache a obtinut cea mai mare nota, 13.366, cu care a obtinut medalia de aur.

Larisa andreea iordache (romanian pronunciation: Sportiva legitimată la cs dinamo a primit nota 13,366, fiind urmată de diana varinska (ucraina) şi de zeyna ibrahim (egipt). O nouă performanță pentru gimnastica românească. Romania's top gymnast larisa iordache won gold and bronze medals at the artistic gymnastics world challenge cup in cairo, the romanian gymnastics federation announced. Sportiva română larisa iordache nu a putut evolua la campionatele europene de gimnastică artistică de la basel din cauza unei crize renale severe, deși se calificase în finala de la bârnă cu cea mai mare notă (13,466), iar în cea de la sol cu a şasea notă (13,400). Larisa iordache, medalii de aur și bronz la cupa mondială de la cairo gimnasta română larisa iordache, în vârstă de 24 de ani, a obținut. Cu un total de 54.968, larisa a fost a patra la individual compus, după trei gimnaste din rusia ceea ce înseamnă că a obținut biletul pentru tokyo, melnikova era deja … Alaturi de larisa iordache si de lotul national de gimnastica al romaniei la campionatele mondiale de gimnastica de la glasgow 2015! Larisa iordache a ajuns la spital după calificarea la jo de la tokyo. Gimnasta română larisa iordache a scris, duminică, pe instagram, că „nu e niciodată prea târziu să îţi urmezi visul, după ce a obţinut două medalii de aur şi două de argint la campionatele europene de gimnastică artistică de la mersin (turcia). Larisa iordache a terminat calificările cu cea mai mare notă la paralele (13,850). With a score of 13.366 in. Medalia de aur a fost obținută, duminică, 6 iunie 2021, după ce, în finala din capitala egiptului, larisa iordache a obţinut nota 13,366.

Iordache a terminat calificările cu cea mai mare notă la paralele (13,850). Sportiva română larisa iordache a câștigat aurul în finala de la bîrnă din cadrul cupei mondiale de la cairo. Deși a căzut de pe bârnă, gimnasta a obținut aurul datorită dificultății exercițiului, fiind notată cu 13,366, după ce în calificări obținuse 14,000. Gimnastica larisa iordache / foto: În condițiile unei concurențe acerbe, larisa iordache a reușit să.

Larisa Iordache Ce Performanță Romanca A Caștigat Două Medalii De Aur Intr O Singură Zi Video
Larisa Iordache Ce Performanță Romanca A Caștigat Două Medalii De Aur Intr O Singură Zi Video from www.prosport.ro
Facebook / federatia romana de gimnastica gimnasta româncă larisa iordache a cucerit medalia de aur în cadrul cupei mondiale de gimnastică de la cairo, egipt, la bârnă, acolo unde avea și după calificări cea mai mare notă. Larisa iordache nu va mai concura la campionatul european de la basel!larisa iordache a părăsit astăzi. Larisa iordache a ajuns la spital după calificarea la jo de la tokyo. O nouă performanță pentru gimnastica românească. Sportiva română larisa iordache nu a putut evolua la campionatele europene de gimnastică artistică de la basel din cauza unei crize renale severe, deși se calificase în finala de la bârnă cu cea mai mare notă (13,466), iar în cea de la sol cu a şasea notă (13,400). Medalia de aur a fost obținută, duminică, 6 iunie 2021, după ce, în finala din capitala egiptului, larisa iordache a obţinut nota 13,366. Alaturi de larisa iordache si de lotul national de gimnastica al romaniei la campionatele mondiale de gimnastica de la glasgow 2015! Deși a căzut de pe bârnă, gimnasta a obținut aurul datorită dificultății exercițiului, fiind notată cu 13,366, după ce în calificări obținuse 14,000.

Alaturi de larisa iordache si de lotul national de gimnastica al romaniei la campionatele mondiale de gimnastica de la glasgow 2015!

Sportiva română larisa iordache nu a putut evolua la campionatele europene de gimnastică artistică de la basel din cauza unei crize renale severe, deși se calificase în finala de la bârnă cu cea mai mare notă (13,466), iar în cea de la sol cu a şasea notă (13,400). O nouă performanță pentru gimnastica românească. Larisa andreea iordache (romanian pronunciation: Larisa iordache, calificată la jo de la tokyo, a obţinut în finală nota 13,366, fiind urmată de diana varinska (ucraina) şi de zeyna ibrahim (egipt). În finalele pe aparate, larisa iordache a cucerit trei medalii, dintre care două de aur. Gimnasta larisa iordache a câştigat medalia de aur la cupa mondială de gimnastică de la cairo, la bârnă. Alaturi de larisa iordache si de lotul national de gimnastica al romaniei la campionatele mondiale de gimnastica de la glasgow 2015! Sâmbătă, larisa iordache obţinuse medalia de bronz la paralele. Cu un total de 54.968, larisa a fost a patra la individual compus, după trei gimnaste din rusia ceea ce înseamnă că a obținut biletul pentru tokyo, melnikova era deja … Larisa iordache, medalii de aur și bronz la cupa mondială de la cairo gimnasta română larisa iordache, în vârstă de 24 de ani, a obținut. Born 19 june 1996 in bucharest) is a romanian artistic gymnast.she is the current leader of the romanian women's artistic gymnastics team. Deși a căzut de pe bârnă, gimnasta a obținut aurul datorită dificultății exercițiului, fiind notată cu 13,366, după ce în calificări obținuse 14,000. Sportiva legitimată la cs dinamo a primit nota 13,366, fiind urmată de diana varinska (ucraina) şi de zeyna ibrahim (egipt).

Larisa iordache, cairo, gimnastica, stiri sport. Larisa iordache a mai scris o pagină de istorie pentru gimnastica româniei. Reușita demnă de laudă, obținută după un alt rezultat de top (sursa foto: Larisa iordache nu va mai concura la campionatul european de la basel!larisa iordache a părăsit astăzi. O nouă performanță pentru gimnastica românească.

Larisa Iordache Regina Europenelor De Gimnastică Evenimentul Zilei
Larisa Iordache Regina Europenelor De Gimnastică Evenimentul Zilei from evz.ro
Sâmbătă, larisa iordache obţinuse medalia de bronz la paralele. Reușita demnă de laudă, obținută după un alt rezultat de top (sursa foto: Alaturi de larisa iordache si de lotul national de gimnastica al romaniei la campionatele mondiale de gimnastica de la glasgow 2015! Larisa iordache a obținut 13,466 la bârnă, după ce a coborât de pe aparat la o piruetă, 13,400 la sol, 14,366 la sărituri și 13, 466 la paralele. Stim cu totii ca in spatele fiecarei mari performante regasim ani de munca, sacrificii. As early as 2008, when she was 12, the romanian press referred to iordache as the new nadia due to her skills and potential.in her first year competing as a senior. Federația română de gimnastică/facebook) larisa iordache a reușit o performanță demnă de toată lauda, la cupa mondială de gimnastică de la cairo, înaintea jocurilor olimpice de la tokyo. O nouă performanță pentru gimnastica românească.

Oficialii clubului dinamo au anuntat in aceasta.

Facebook / federatia romana de gimnastica gimnasta româncă larisa iordache a cucerit medalia de aur în cadrul cupei mondiale de gimnastică de la cairo, egipt, la bârnă, acolo unde avea și după calificări cea mai mare notă. 1,815 likes · 5 talking about this. Born 19 june 1996 in bucharest) is a romanian artistic gymnast.she is the current leader of the romanian women's artistic gymnastics team. Gimnasta larisa iordache a obtinut, duminica, medalia de aur la barna, la cupa mondiala challenge, de la cairo. Deși a căzut de pe bârnă, gimnasta a obținut aurul datorită dificultății exercițiului, fiind notată cu 13,366, după ce în calificări obținuse 14,000. Publicată de dinamo pe sâmbătă, 24 aprilie 2021. Gimnastica larisa iordache / foto: Larisa iordache a câștigat la basel ceea ce trebuia să câștige: Larisa iordache a mai scris o pagină de istorie pentru gimnastica româniei. O nouă performanță pentru gimnastica românească. Cu un total de 54.968, larisa a fost a patra la individual compus, după trei gimnaste din rusia ceea ce înseamnă că a obținut biletul pentru tokyo, melnikova era deja … Sâmbătă, larisa iordache obţinuse medalia de bronz la paralele. With a score of 13.366 in.

Aceasta a încheiat en fanfare europenele de gimnastică artistică de la mersin, turcia, devenind cea mai medaliată româncă din istoria acestor campionate larisa iordache. 1,810 likes · 4 talking about this.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code